fredag den 30. marts 2012

Singlemummy'ing it bing time, paa godt og ondt!

Jeg er i Spanien lige nu. Paa Paaskeferie MED kiddies hos min spanske familie. Jeg er nemlig half and half. Og jeg eeeelsker Spanien, det har jeg altid gjort, det er bare som om jeg foeler jeg er kommer hjem naar jeg lander hernede. Denne gang er det saa alene med ungerne som jeg (DESVAERRE!!!!) ikke har faaet laert saerlig meget spansk (som i de kan taelle til ti, sige tak og hej og saadan) Og det rammer mig i roeven som en boomerang nu. For nu er jeg den eneste til at tage mig af dem, til at oversaette hvad der foregaar over hovederne paa dem, og den eneste til at tackle en nu-saetter-jeg-mig-her-midt-i-parken-og-skriger-situation. Eller faktisk indtil flere af den sidstnaevnte.
Men altsaa, her er billige smukke sko, masser af oliven, fantastisk familie, store badekar OG den dejligste varme sol som skinner fra en blaa, blaa himmel. Jeg er glad!

torsdag den 22. marts 2012

crap med crap på!

Øv. Ligenu har jeg det bare rigtig øv. Det har været en skøn dag, med sol og varme og forårsfornemmelser. Men nu knækkede filmen lige. Der sker lige en masse ting inde i mit hoved. Og det er lige i sådan en situation at jeg har en masse ting jeg skal øve mig på. Jeg skal øve mig på at IKKE lade en skidt ting ødelægge hele min dag og mit humør (det er jeg nemlig rigtig god til) jeg skal øve mig på at blive i min tillid til at verden vil mig det godt (sådan generelt er det nemlig min grundfilosofi) Jeg skal øve mig på at ikke lade den portion ØV der nu engang er til os i livet betyde noget om mig hver gang.
Og så skal jeg øve mig på at bede om hjælp.
Årh crap.
Nå, men godnat. Jeg vil prøve at sove det væk og satse på at solen skinner helt uhæmmet på mig imorgen tidlig så jeg lige får et skud godt humør at starte dagen på.

lørdag den 17. marts 2012

girls night out.

Idag er jeg virkelig singlemummy'ing it. Jeg får nemlig veninder på besøg i aften til house warming, og så skal vi ud i nattelivet og danse.
Jeg har tullet rundt, støvsuget, bagt kage og cookies, købt de sidste drikkevarer. Lavet iste til at blande med gin'en og blendet ferskener til velkomstdrinks'en.
Og jeg har gået og glædet mig imens, sådan rigtig glædet mig. Som dengang vi var teenagere og skulle til en fed fest hos de seje drenge.
Og glædet mig til piña coladas, strawberry daiquiris og mojiiiiiitos.
Så hasta la vista, baby!

torsdag den 15. marts 2012

sushi date....

DOG ikke med en mand (desværre) men mens jeg lige før sad og kiggede lidt hos Annamette, ringede min veninde, min søde søde veninde, og singlemummy partner in crime og spurgte:" Sad du ikke lige nu og tænkte på at det kunne være super dejligt hvis din veninde lige ringede og inviterede dig ud og spise sushi i aften?" Og jo for fanden, det var da lige det jeg tænkte. Armen, det er da fantastisk. Og ungerne er os daddy'o, så jeg smutter sgu på sushi date med en skøn dame. Efter zumba that is.

tirsdag den 13. marts 2012

"Jeg glæder mig til vi skal hjem til far imorgen - du er dum"

Den behøver jeg vel ikke engang kommentere.....
Så nu har jeg købt påskeæg, fyldt dem med slik (selvom det er en helt almindelig tirsdag, og jeg egentlig havde besluttet at NU skal vi lige tilbage på sporet med det der kun slik i weekenderne koncept)
Det er nemlig sådan man giver dem real mummy love....eller noget :-)

mandag den 12. marts 2012

Egotrip!

Det her indlæg burde jeg måske, rent strategisk, gemme til et senere tidspunkt. Sådan som om et par måneder nar I kender mig og ved at jeg egentlig er et helt 'normalt' menneske (altså sådan et der er fyldt med issues og andre skøre forestillinger og tanker) men nu er det jo så at skæbnen vil at det var imorges da jeg stod og lavede morgenmad til the kiddies at det ramte mig:
Det gør ondt (som i pisse-hamrende-naller-ondt) på mit ego at han er okay. Ja, faktisk tror jeg han er mere end okay. Jeg tror han har det ganske fint. Og nyder at han selv kan bestemme præcis HVOR mange slanger han vil have i sin lejlighed, HVOR mange penge de her slanger må koste og HVOR mange terrarier der må være i stuen. Pyyyyhhh. Av.
For så er det jo at de der issues kick'er ind. Det må jo betyde alt muligt om mig. At jeg var kontrollerende, hysterisk, krævende og alle mulige andre ting som jeg helst ikke vil sættes i forbindelse med. Ad. Det er sådan noget Pernille snakker om. Og det er klogt nok, men det gør lidt ondt. Altså med lidt mener jeg så måske meget...eller.... Nå, men jeg håber du stadig vil læse med og give mig the benefit of the doubt, for jeg kan altså også godt være meget sød.
Noglegange.

fredag den 9. marts 2012

Ansvar

Ja, så er vi vist startet - Ansvar. Bum!
Men det er en af de ting der fylder i mine tanker for tiden. For nu hvor jeg er singlemummy er det hele jo mit ansvar. Med det hele (dejligt uspecifikt udtryk) mener jeg i mit liv. Selvfølgelig har mine børn stadig deres far, og han er stadig inde over beslutningerne i og om deres liv.
Men i mit liv, mit job, min økonomi, mine fremtidsplaner, mit temperament, mine værdier, mine idéer og tanker. Det er mit - MIT - ansvar at skabe mig det liv, jeg gerne vil have. Der er ikke mere 'Det kan jeg ikke, for han...', 'Det har jeg ikke tid til, for han...'. Det lyder umiddelbart ikke så kønt, men ikke desto mindre er det jo sådan det der parforhold nogle gange er. Ikke så kønt, og fyldt med ansvarsfralægning (is that even a word? Nevermind)
Når nu jeg er utilfreds med at jeg ikke har særlig mange penge at rykke rundt med, er det kun mig selv der kan gøre noget anderledes på det område...Jep, den lader jeg lige synke ind. Mig - Beslutning - Handling....
So here we go - singlemummy'ing it.
Velkommen til.